Pavel' Abramovic: napisał(a):Witamy, witamy, choć w sumie na początku nie posądzałem ZSKHiW (na początku królestwa, nie pańskiego przybycia tutaj) o zbyt wysoki poziom

Ale się trochę już wyklarował ten wasz humorek ;P
Ach, trochę się przez te dwa lata rozwinęliśmy

Faktycznie jak sobie przypominam początki funkcjonowania to odczuwam lekkie zażenowanie
Adam Bartosiak napisał(a):Oswiadczenie Prezydenta Adama Bartosiaka:
Oświadczam że ZSKHiW nie ma nic wspólnego z powstaniem wolnej Rzeczpospolitej Samodzierżavajvy. Jednoczesnie tym oswiadczeniem chce zapobiec interwencji zbrojnej ZSKHiW na ziemie Samodzierżavajvy.
Było od razu tak mówić. Teraz to chyba już za późno na zgrywanie centusia żałującego paru tysięcy kilometrów kwadratowych. Co ma oznaczać te drugie zdanie? Ja chcę wiele rzeczy, ale nie wydaje w tych sprawach oświadczeń. Jeśli czegoś oczekujesz od kogoś kto nie jest Tobie podrzędny to musisz prosić, a nie życzyć sobie.
Może jednak się dogadamy. ZSKHiW zażąda daniny. Tona fulerenów typu 'piłka' i wiązki nanorurkowe o promieniu dziesięciu centymetrów i łącznej długości trzydziestu kilometrów. Jednorazowo. Potem będziemy chcieli trzy krowy tygodniowo. Byle nie łaciate. W zamian będzie miała miejsce tylko misja pokojowa. Byś dotrzymał umowy.